🕒 Doba přípravy: 30 min.
⏲️ Doba vaření, pečení: 5 min.
🍽️ Množství: 4-6 porcí
🍪 Popis
Tradiční recept ozvláštněte zelenými fazolkami, napíchněte na špejle a získáte úžasnou chuťovku, po které se jen zapráší.
🍓 Ingredience
🥘 Postup přípravy
Smíchejte 560–600 g mletého hovězího, 2 hrsti mražených zelených fazolek, rozmrazených, osušených a nasekaných, 1 malou cibulku, nasekanou, osolte a opepřete. Propracujte rukama v míse na stejnoměrnou hmotu. Vytvarujte 10–12 kuliček a napíchněte je po 2–3 na zaostřené špejle.
Na vyšším plameni zahřejte pánev, případně na ni vlijte olej. Kuličky opečte ze všech stran asi 2 minuty, díky špejlím se vám budou dobře otáčet, aby byly na povrchu hnědavé a uvnitř propečené.








Napsat komentář