Hovězí & fazolkové karbanátky

, , ,

🕒 Doba přípravy: 30 min.

⏲️ Doba vaření, pečení: 5 min.
🍽️ Množství: 4-6 porcí

🍪 Popis

Tradiční recept ozvláštněte zelenými fazolkami, napíchněte na špejle a získáte úžasnou chuťovku, po které se jen zapráší.

🍓 Ingredience

  • 600 g mletého hovězího masa
  • 2 hrsti zelených fazolek
  • 1 malá cibulka
  • pepř

🥘 Postup přípravy

Smíchejte 560–600 g mletého hovězího, 2 hrsti mražených zelených fazolek, rozmrazených, osušených a nasekaných, 1 malou cibulku, nasekanou, osolte a opepřete. Propracujte rukama v míse na stejnoměrnou hmotu. Vytvarujte 10–12 kuliček a napíchněte je po 2–3 na zaostřené špejle.

Na vyšším plameni zahřejte pánev, případně na ni vlijte olej. Kuličky opečte ze všech stran asi 2 minuty, díky špejlím se vám budou dobře otáčet, aby byly na povrchu hnědavé a uvnitř propečené.

☕️ Poznámka

  • Energie1061 kcal
  • Bílkoviny128 g
  • Sacharidy11 g
  • Tuky54 g

https://www.apetitonline.cz/recept/hovezi-fazolkove-karbanatky




Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *