🕒 Doba přípravy: 30 min.
🧑🍳 Náročnost: snadné
🍽️ Množství: 4 porce
🍪 Popis
🍓 Ingredience
🥘 Postup přípravy
1. Očištěná játra nakrájíme na menší kousky a restujeme je na rozpáleném oleji. Přidáme nasekaný rozmarýn, kuličky pepře a necháme je zatáhnout. Poté přidáme nakrájené cibule a společně asi 3 minuty restujeme.
2. Poté přilijeme portské víno, necháme 1 minutu odvařit, přidáme vývar a lehce osolíme. Společně vaříme ještě 3 minuty a v případě potřeby dosolíme. Játra můžeme podávat například s bylinkovou rýží.
☕️ Poznámka
🍏 Výživa
KCAL / KJ 358/1499
🔗 Zdroj:
https://www.idnes.cz/recepty/jatra-na-vine.R180816_121428_34653








Napsat komentář