Koření na ryby a krevety

,

🍽️ Množství: neuvedeno

🍪 Popis

🍓 Ingredience

🥘 Postup přípravy

1. Sůl smíchejte se srirachou (každá je trochu jiná, řiďte se tedy chutí a pálivostí omáčky), vysypte na plech vyložený pečicím papírem a nechte proschnout. Kůru z limety oloupejte zesterem nebo škrabkou a nechte proschnout na vzduchu nebo v sušičce na . Česnek nakrájejte na tenké plátky a také ho usušte – nejlépe v sušičce nebo v troubě na nízkou teplotu.

2. Nakonec všechny usušené suroviny smíchejte a přidejte nahrubo drcený pepř. se hodí hlavně do marinád nebo na dochucení omáček. Pokud s ním chcete dochutit i jídlo před podáváním, rozmixujte ho.

☕️ Poznámka

🍏 Výživa




Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *