🕒 Doba přípravy: 10 min.
⏲️ Doba vaření, pečení: 10 min.
🧑🍳 Náročnost: snadné
🍽️ Množství: 2 porce
🍪 Popis
Máte po krk nudných dietních receptů, které kombinují jen rýži a kuře? Pokud rádi zkoušíte nové věci, pak musíte vyzkoušet spojení netradičních chutí! Treska vás zasytí a melounový salát osvěží.
🍓 Ingredience
🥘 Postup přípravy
Krok 1: Meloun očistěte od semínek a slupky a nakrájejte ho na menší kousky.
Krok 2: Okurku nakrájejte na velmi tenké plátky, jablko na drobné kostičky. Natrhejte lístky bazalky.
Krok 3: Ovoce a zeleninu promíchejte v misce a zakápněte balzamikem a olejem.
Krok 4: Filety z tresky ogrilujte na přírodno z obou stran.
Krok 5: Salát posypejte piniovými oříšky a podávejte s grilovanou rybou, dokud je teplá.








Napsat komentář