Domácí bramborové chipsy

, ,

🕒 Doba přípravy: 30 min.

⏲️ Doba vaření, pečení: 10 min.
🍽️ Množství: 4 porce

🍪 Popis

Až ochutnáte domácí bramborové , na kupované si už ani nevzpomenete.

🍓 Ingredience

🥘 Postup přípravy

Syrové oloupejte a na struhadle nakrouhejte na dva milimetry silné plátky a dobře je utěrkou osušte. V hlubokém hrnci nebo pánvi rozpalte , a když se z něj začne kouřit, vložte do omastku brambory na drátěné síťce a smažte je 5 minut. Poté je i se síťkou vyndejte a po půl minutě je vložte zpátky, pouze však na tři vteřiny, aby byly krásně křupavé. Posypte solí.

☕️ Poznámka

https://www.apetitonline.cz/suroviny/vse-o-bramborovych-chipsech-na-co-si-dat-pozor




Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *