🕒 Doba přípravy: 35 min.
🍓 Ingredience
- 400g celozrnné pšeničné mouky
- 100g agávového sirupu
- 200g změklého másla
- 100g namletých ořechů
- 2 žloutky (nebo klidně 1 celé vejce, nic se nestane 😉
- vanilkový extrakt
- rýžová mouky na posypání
🥘 Postup přípravy
Ze surovin vypracujeme hladké vláčné těsto. Pokud se příliš lepí a trhá, dáme na chvilku zatáhnout do lednice. Vyválíme rohlíčky nebo naplníme formičky jako já. Mě totiž nejdou ručně vytvarovat tak, aby byly pěkné a nerozpadly se 🙂 a pečeme podle velikosti 10-20 minut při 175°C. Vyklápějí se úplně samy, ještě horké a vůbec se nelámou! Zasypávám rýžovou moukou.








Napsat komentář