Steak z argentinské svíčkové

, ,

🍽️ Množství: neuvedeno

🍪 Popis

🍓 Ingredience

🥘 Postup přípravy

1. Nakrájejte svíčkovou na 4–5 cm vysoké steaky. Maso má výraznou chuť, a tak není zapotřebí ani marináda.

2. Maso položte na dostatečně rozpálenou pečicí plochu (gril či litinovou steakovou pánev) a zprudka opečte z obou stran, abyste zamezili úniku šťávy. Poté maso posolte, zmírněte oheň a dopečte podle chuti.

3. Před podáváním nechte několik minut na teplém místě odpočinout. Podávejte nejlépe s argentinskou omáčkou chimichurri a různou grilovanou zeleninou.

☕️ Poznámka

🍏 Výživa





Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *