🍽️ Množství: neuvedeno
🍪 Popis
🍓 Ingredience
🥘 Postup přípravy
1. Nakrájejte svíčkovou na 4–5 cm vysoké steaky. Maso má výraznou chuť, a tak není zapotřebí koření ani marináda.
2. Maso položte na dostatečně rozpálenou pečicí plochu (gril či litinovou steakovou pánev) a zprudka opečte z obou stran, abyste zamezili úniku šťávy. Poté maso posolte, zmírněte oheň a dopečte podle chuti.
3. Před podáváním nechte steak několik minut na teplém místě odpočinout. Podávejte nejlépe s argentinskou omáčkou chimichurri a různou grilovanou zeleninou.
☕️ Poznámka
🍏 Výživa
🔗 Zdroj:
https://www.igurmet.cz/recepty/maso/hovezi-maso/hovezi-svickova/steak-z-argentinske-svickove-8095/








Napsat komentář