Vinná klobása na černém pivě

, , , ,

🧑‍🍳 Náročnost: střední

🍓 Ingredience

  • vinná 600 gramů
  • anglická 50 gramů
  • 2 kusy
  • česnek 2 stroužky
  • rajčata sterilovaná 100 gramů (krájená)
  • černé 100 mililitrů
  • pepř černý (mletý)

🥘 Postup přípravy

Vinnou klobásu naporcujeme, stočíme do čtyř šneků, sepneme špejlí a z obou stran krátce osmažíme na oleji. Šneky vyskládáme do pekáče. Na pánvi osmahneme slaninu nakrájenou na kostičky, přidáme měsíčky očištěné cibule, utřený česnek, po 5 minutách vmícháme rajčata a vše zalejeme pivem. Ochutíme solí a pepřem a necháme tekutinu vysmahnout do zhoustnutí. Směs nalejeme do pekáče ke klobásám, vložíme ho do vyhřáté trouby a pečeme 15 minut na 180 °C.

☕️ Poznámka

https://www.igurmet.cz/recepty/chutovky-predkrmy/z-masa-uzenin/vinna-klobasa-na-cernem-pive-8299/




Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *