Rychlé nakládané ředkvičky

,

🕒 Doba přípravy: 10 min.

⏲️ Doba vaření, pečení: 30 min.
🍽️ Množství: 4 porce

🍪 Popis

Sladkokyselý ředkvičkový oceníte všude tam, kde byste si dali kyselou okurku. Naložené ředkvičky jsou dobré i samy o sobě s opečenou bagetkou.

🍓 Ingredience

  • 160 ml červeného vinného octa
  • 100 g krupicového cukru
  • 2 lžičky hrubé mořské soli
  • 16 středně velkých červených ředkviček (celkem asi 200 g), pokrájených na tenké plátky

🥘 Postup přípravy

Ve středně velké misce smíchejte , a . Přidejte ředkvičky a důkladně promíchejte. Zakryjte, nechte 30 minut stát a pak podávejte.

☕️ Poznámka

Nakládané ředkvičky nejlépe chutnají během několika hodin po odležení, ale pokud je nesníte, v chladu vám vydrží i do druhého dne.

  • Energie204.5 kcal
  • Bílkoviny4 g
  • Sacharidy41.5 g
  • Tuky0 g

https://www.apetitonline.cz/recept/rychle-nakladane-redkvicky




Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *