Ančovičkové linguine

, , ,

🕒 Doba přípravy: 10 min.

⏲️ Doba vaření, pečení: 15 min.
🧑‍🍳 Náročnost: snadné
🍽️ Množství: 4 porce

🍪 Popis

Italská klasika vás dostane jednoduchostí a příjemnou chutí. jsou základem mnoha italských receptů právě pro svoji výraznou chuť.

🍓 Ingredience

  • 3 stroužky česneku
  • 10 cherry rajčátek
  • 2 lžíce nasekané bazalky
  • 400 g těstovin
  • 4 filátka ančoviček
  • 1 červená
  • 1 hrst oliv
  • extra panenský olivový

🥘 Postup přípravy

Krok 1: Ve vroucí osolené vodě uvařte těstoviny na skus. Mezitím rozehřejte v pánvi , na kterém orestujte na plátky nakrájený česnek a nadrobno nakrájené ančovičky a chilli papričku zbavenou semínek.

Krok 2: Jakmile vše chytne lehce zlatavou barvu, přidejte , olivy, osolte a 5 minut zvolna opékejte. Pak promíchejte se slitými těstovinami a přidejte nasekanou bazalku. Dle chuti dosolte a podávejte.

☕️ Poznámka

🍏 Výživa




Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *