🍓 Ingredience

  • 200 mililitrů
  • mouka rýžová 50 gramů
  • rýžový 40 gramů
  • 100 gramů (sušené)
  • 100 gramů (loupané)
  • slunečnicová 50 gramů
  • semínka 1 lžíce (lněná mletá)

🥘 Postup přípravy

1 Z rýžové mouky, vody a rýžového sirupu uvaříme hustou kaši.

2 Necháme zchladnout a vmícháme datle nakrájené na kousky, mandle nasekané na kousky, a mleté lněné semínko.

3 Poté, co kaše zcela vychladne, tvoříme z ní malé kuličky, které rozmáčkneme na placičku a klademe na plech vyložený pečicím papírem. Dáme péct na 15−20 min do trouby vyhřáté na 180 °C.

☕️ Poznámka

🍏 Výživa





Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *