Bramborová omeleta na pivě s klobáskou

, , ,

🕒 Doba přípravy: 60 min.

🧑‍🍳 Náročnost: střední
🍽️ Množství: 4 porce

🍓 Ingredience

🥘 Postup přípravy

1. Brambory oloupejte, nakrájejte na plátky a vložte do pekáčku. Osolte je, opepřete a zalijte je pivem. Nechte je péct při 200 °C, dokud nezměknou.
2. Cibuli a klobásy nakrájejte na kolečka a s prolisovaným česnekem orestujte na oleji.
3. Všechny suroviny poté smíchejte v míse s vejci, osolte je a opepřete 
a přeneste do pánve s nepřilnavým povrchem.
4. Pečte na mírném plamenu dozlatova, pak vše zasypte petrželkou.

☕️ Poznámka

https://www.igurmet.cz/recepty/chutovky-predkrmy/z-vajec/bramborova-omeleta-na-pive-s-klobaskou-8638/




Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *