🍓 Ingredience
- 100 g fazolí červená ledvina
- 100 g čokoládových peciček
- 70 g datlového sirupu
- 50 g rostlinného tuku (nebo másla)
- 40 g rýžové mouky
- 100 g slunečnicového krému
- rýžového (nebo jiného) mléka
- 1 lžička prášku do pečiva
- špetka soli
🥘 Postup přípravy
Fazole namočte a uvařte podle návodu.
Ve vodní lázni rozpusťte čokoládové pecičky a rostlinný tuk.
Do mixéru nasypte uvařené fazole, přidejte datlový sirup, rýžové mléko, rozpuštěnou čokoládu, slunečnicové máslo a vše umixujte na hladký krém.
Rýžovou mouku promíchejte se špetkou soli a práškem do pečiva, přidejte ke směsi a promíchejte.
Směs vlijte do formy (velikost cca 20×25 cm) vyložené pečicím papírem a pečte 20 minut při 180 °C.
☕️ Poznámka
🍏 Výživa
🔗 Zdroj:
https://www.countrylife.bio/fazolove-brownies








Napsat komentář