🍓 Ingredience

  • 100 g fazolí červená ledvina
  • 100 g čokoládových peciček
  • 70 g datlového sirupu
  • 50 g rostlinného tuku (nebo másla)
  • 40 g rýžové mouky
  • 100 g slunečnicového krému
  • rýžového (nebo jiného) mléka
  • 1 lžička prášku do pečiva
  • špetka soli

🥘 Postup přípravy

namočte a uvařte podle návodu.

Ve vodní lázni rozpusťte čokoládové pecičky a rostlinný .

Do mixéru nasypte uvařené fazole, přidejte datlový , , rozpuštěnou čokoládu, slunečnicové máslo a vše umixujte na hladký krém.

Rýžovou mouku promíchejte se špetkou soli a práškem do pečiva, přidejte ke směsi a promíchejte.

Směs vlijte do formy (velikost cca 20×25 cm) vyložené pečicím papírem a pečte 20 minut při 180 °C.

☕️ Poznámka

🍏 Výživa





Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *