🕒 Doba přípravy: 30 min.

🍽️ Množství: 2 porce

🍪 Popis

Jestli milujete , určitě nesmíte vynechat japonské nudle soba. Pokud seženete opravdu tradiční, budou vyrobeny pouze z pohanky, vhodné pro celiaky. Ale pozor, řada výrobců k nim přidává i klasickou pšeničnou mouku. V kombinaci s hovězím masem a křupavými fazolkami si jistě pochutnáte! Vyzkoušejte recept od majitele restaurace BON Fresh ramen & soba.

🍓 Ingredience

🥘 Postup přípravy

Do připraveného hrnce s vařící vodou vložte fazolky a nechte vařit cca 4–5 minut. Na poslední chvilku přidejte , aby lehce změkly a hned sceďte.

Do stejného hrnce opět připravte vodu na uvaření nudlí. Mezitím si připravte maso.

Na oleji orestujte nakrájenou cibuli, přidejte a nechte lehce zatáhnout. Přilijte sójovou omáčku, mirin, saké a přisypejte cukr. Nechte chvilku povařit. Nakonec zalijte trochou vody a sundejte z plotny.

Jakmile se začne voda vařit, vložte soba nudle a uvařte je podle návodu na obalu akorát na skus. Poté sceďte a opláchněte soba nudle pod proudem studené vody.

Na talíři smíchejte uvařené soba nudle s kukuřicí a sójovými výhonky, přidejte maso, fazolky a nakonec lehce posypte sezamem a nakrájenou jarní cibulku.

☕️ Poznámka

771 kcal.

https://itesco.cz/hello/recepty/nudle-soba-s-hovezim-masem-brokolici-a-sezamem/575738/




Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *