🕒 Doba přípravy: 5 min.
⏲️ Doba vaření, pečení: 10 min.
🧑🍳 Náročnost: nízká
🍽️ Množství: 4 porce
🍪 Popis
Oblíbeným rychlým jídlem jsou různé plátky masa udělané jen na pánvi. Přidejte ke kotletám (nebo jinému vepřovému masu) trochu jalovce, snítky rozmarýnu a pár kuliček černého pepře a provoňte svou kuchyni!
🍓 Ingredience
- 4 vepřové kotlety bez kosti
- olivový olej
- 20 kuliček jalovce
- 20 kuliček celého černého pepře
- 2 snítky čerstvého rozmarýnu
- sůl
🥘 Postup přípravy
Krok 1: Kotlety z obou stran lehce naklepejte. Jalovec a pepř plochou stranou nože mírně nadrťte a nechte asi 30 vteřin rozvonět v rozehřátém oleji. Přidejte polovinu nasekaného rozmarýnu a nechte také chviličku zavonět v pánvi. Kotlety z obou stran osolte a v horkém voňavém oleji i s kořením z obou stran opečte dohněda, trvá to celkem asi 7 minut.
Krok 2: Podávejte nejlépe se šťouchanými bramborami posypanými zbylým rozmarýnem.








Napsat komentář