Pečený bůček na česneku

, , ,

🕒 Doba přípravy: 180 min.

🧑‍🍳 Náročnost: střední
🍽️ Množství: 4 porce

🍓 Ingredience

  • s kostí a kůží 1 kilogram
  • žlutá 1 kus
  • cibule červená 1 kus
  • mletý kmín 1 lžička
  • zauzená 1 lžička
  • česnek 1 palička
  • šalvěj 1 hrst
  • olivový 60 mililitrů

🥘 Postup přípravy

1. Troubu předehřejte na 170 stupňů.
2. Bůček omyjte a pomažte olivovým olejem smíchaným s kořením.
3. Stroužky česneku vložte neoloupané na dno pekáčku, do kterého poté položíte bůček kůží dolů.
4. Pečte cca 2 a půl hodiny. Podávejte s šalvějí a čerstvým chlebem.

☕️ Poznámka

https://www.igurmet.cz/recepty/maso/veprove-maso/veprovy-bok/peceny-bucek-na-cesneku-8631/




Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *