🕒 Doba přípravy: 10 min.
⏲️ Doba vaření, pečení: 5 min.
🧑🍳 Náročnost: nízká
🍽️ Množství: 4 porce
🍪 Popis
Vzpomínáte na ty skvělé grilované krevety, které jste si dávali na dovolené u moře? A proč se omezovat na dovolenou a neudělat si je ještě dnes u vás doma!
🍓 Ingredience
Na marinádu
- 3 lžíce olivového oleje
- 1 lžička oregana
- 1 lžička soli
- 3 stroužky česneku
Na krevety
- 20 oloupaných tygřích krevet
- 2 lžíce citronové šťávy
- 1 lžíce nasekané petrželky
🥘 Postup přípravy
Z uvedených ingrediencí připravte marinádu, ve které nechte krevety tři hodiny odležet. Poté je napíchejte na grilovací jehlu a grilujte na alobalovém tácu. Podávejte pokapané citronovou šťávou a posypané nasekanou petrželkou.








Napsat komentář