Oreganové krevety s petrželkou

, , , , ,

🕒 Doba přípravy: 10 min.

⏲️ Doba vaření, pečení: 5 min.
🧑‍🍳 Náročnost: nízká
🍽️ Množství: 4 porce

🍪 Popis

Vzpomínáte na ty skvělé grilované , které jste si dávali na dovolené u moře? A proč se omezovat na dovolenou a neudělat si je ještě dnes u vás doma!

🍓 Ingredience

Na marinádu

  • 3 lžíce olivového oleje
  • 1 lžička oregana
  • 1 lžička soli
  • 3 stroužky česneku

Na krevety

  • 20 oloupaných tygřích krevet
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • 1 lžíce nasekané petrželky

🥘 Postup přípravy

Z uvedených ingrediencí připravte marinádu, ve které nechte krevety tři hodiny odležet. Poté je napíchejte na grilovací jehlu a grilujte na alobalovém tácu. Podávejte pokapané citronovou šťávou a posypané nasekanou petrželkou.

☕️ Poznámka

https://www.prozeny.cz/clanek/oreganove-krevety-s-petrzelkou-43044




Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *