🍓 Ingredience

  • 250g celozrnné špaldové mouky
  • 2 lžíce třtinového cukru
  • 1/2 sáčku prášku do pečiva bez fosfátů
  • 1-2 lžičky dýňového
  • špetka soli
  • 175g dýňového pyré
  • 100ml rýžové smetany
  • 200ml rýžového mléka
  • 2 vejce

Navíc

🥘 Postup přípravy

V míse smícháme všechny suché suroviny. V jiné nádobě prošleháme pyré, smetanu, a vejce, a vmícháme do sypké směsi. Dobře promícháme a smažíme malé lívanečky, na velmi mírném ohni. Dozlatova a na malém množství oleje.

☕️ Poznámka

http://www.apiastrum.cz/2017/12/dynove-livance.html




Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *