🕒 Doba přípravy: 10 min.

⏲️ Doba vaření, pečení: 20 min.
🧑‍🍳 Náročnost: nízká
🍽️ Množství: 4 porce

🍪 Popis

Asi nejoblíbenější českou sladkovodní rybou je – Jednoduše se připravuje celý i s hlavou, trvá to chvilku a jeho jemné maso mají rády i děti. Tak hurá ke grilu!

🍓 Ingredience

  • 4 pstruzi
  • mletá sladká
  • šťáva z půlky citronu
  • 50 g másla

Na marinádu

🥘 Postup přípravy

V míse smíchejte , česnek a bylinkovou . Pstruhy dobře očistěte, potřete připravenou směsí a nechte asi tři hodiny odležet. Ryby poté lehce otřete, dejte do grilovacího košíku a na roštu grilujte. Občas je můžete potřít zbylou marinádou i v průběhu grilování. Hotové ryby na talíři posypejte paprikou a pokapejte šťávou z citronu. Podávejte s plátkem másla, bílým pečivem a zeleninovým salátem.

☕️ Poznámka

https://www.prozeny.cz/clanek/grilovany-pstruh-43039




Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *