Jarní ředkvičková polévka

, ,

🧑‍🍳 Náročnost: střední
🍽️ Množství: 4 porce

🍓 Ingredience

🥘 Postup přípravy

Cibulky oloupejte a najemno nasekejte. Nať nakrájejte na nudličky a dejte stranou na ozdobu.

Cibulku a petrželovou nať zpěňte na másle. Zalijte vývarem, osolte, okořeňte muškátovým oříškem a povařte asi 5 minut. Ve smetaně rozmíchejte nahrubo nastrouhané ředkvičky, vlijte do
polévky a už jen prohřejte.

Přilijte víno, dochuťte solí a rozdělte na porce.

☕️ Poznámka

Každou posypte troškou cibulkové natě.

https://www.igurmet.cz/recepty/polevky/zeleninove/jarni-redkvickova-polevka-2094/




Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *