Karbanátky z červených fazolí

, , ,

🍽️ Množství: neuvedeno

🍪 Popis

🍓 Ingredience

  • červené 200 gramů
  • uzené maso 250 gramů
  • 1 kus
  • petrželka velkolistá 1 lžíce (nasekaná)
  • vejce 1 kus

🥘 Postup přípravy

Přes noc namočte 200 g fazolí (červených ledvinek). Druhý den je uvařte a ke konci varu osolte. Uvařené fazole slijte, umelte a promíchejte s orestovanou, nadrobno nakrájenou cibulkou, lžící jemně nasekané petrželky, 250 g uzeného masa, nakrájeného na malé kostičky, a vejcem. Namočte si ruce a v nich tvarujte jednotlivé karbanátky, rozložte je na plech vyložený pečicím papírem a pečte v troubě rozehřáté na 180 °C dozlatova, asi 15 minut. Podávejte s řezem citronu

☕️ Poznámka

si i po uvaření zachovávají pevnou konzistenci, proto jimi lze nahradit

🍏 Výživa




Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *