Mascarpone s malinami jako z Lagarta

, , ,

🕒 Doba přípravy: 30 min.

🍽️ Množství: 8 porcí

🍪 Popis

Sladký dezert, který nezabere příliš mnoho času během přípravy, ale o to víc vás potěší! Připravte si doma sladkost podle receptu, který pochází z repertoáru Lagarto Café a jeho zakladatele Jana Hawelky. Ideální pro celou rodinu!

🍓 Ingredience

DROBENKA:

KRÉM:

  • žloutky 85 g
  • 700 g
  • smetana 234 ml
  • cukr 85 g

🥘 Postup přípravy

Drobenka: Smíchejte všechny ingredience, rozprostřete na plech a pečte na 180 °C 10 minut.
Krém: Ve šlehači vyšlehejte žloutky s cukrem do pěny.
Přidejte mascarpone v pokojové teplotě a šlehejte do hladkého krému.
Poté postupně přilijte smetanu a vyšlehejte do pevného krému.
Do sklenice dejte nejprve vrstvu krému, zasypte drobenkou, poté znovu krém a ozdobte čerstvými malinami.

☕️ Poznámka

🍏 Výživa




Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *