Treska s rajčaty a žampiony

, , , ,

🧑‍🍳 Náročnost: střední
🍽️ Množství: 4 porce

🍪 Popis

🍓 Ingredience

  • 600 gramů (4 porce bez kostí)
  • 600 gramů
  • žampiony 400 gramů (malé)
  • mouka pšeničná hladká 2 lžíce
  • rajčata sterilovaná 1 lžíce (drcená)
  • hladkolistá 1 lžíce (nasekaná)
  • olivový
  • máslo
  • pepř černý (čerstvě drcený)
  • mořská

🥘 Postup přípravy

Porce tresky osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce a opečeme je z obou stran dozlatova v pánvi na olivovém oleji.

důkladně omyjeme, nakrájíme na tenké plátky, také je opečeme z obou stran na olivovém oleji, osolíme a opepříme. omyjeme, osušíme, nakrájíme na tenké plátky a opečeme na olivovém oleji s kouskem másla do křupava.

Osolíme, je, opepříme a přimícháme k nim drcená rajčata a nasekanou petrželku. Plátky brambor rozdělíme na talíře, přidáme porce tresky a každou porci doplníme křupavými plátky žampionů.

☕️ Poznámka

Použijte malé pevné žampiony, aby byly opravdu křupavé.

🍏 Výživa




Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *