🧑🍳 Náročnost: střední
🍽️ Množství: 4 porce
🍪 Popis
🍓 Ingredience
🥘 Postup přípravy
Porce tresky osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce a opečeme je z obou stran dozlatova v pánvi na olivovém oleji.
Nové brambory důkladně omyjeme, nakrájíme na tenké plátky, také je opečeme z obou stran na olivovém oleji, osolíme a opepříme. Žampiony omyjeme, osušíme, nakrájíme na tenké plátky a opečeme na olivovém oleji s kouskem másla do křupava.
Osolíme, je, opepříme a přimícháme k nim drcená rajčata a nasekanou petrželku. Plátky brambor rozdělíme na talíře, přidáme porce tresky a každou porci doplníme křupavými plátky žampionů.
☕️ Poznámka
Použijte malé pevné žampiony, aby byly opravdu křupavé.
🍏 Výživa
🔗 Zdroj:
https://www.igurmet.cz/recepty/maso/ryby-plody-more/morske/treska-s-rajcaty-zampiony-2219/








Napsat komentář