Uzený pstruh s jemným bramborovým salátem

, , ,

🍓 Ingredience

  • 300 gramů (uzený)
  • 6 kusů (velkých)
  • česnek (dle chuti)
  • (dle chuti)
  • (dle chuti)
  • vinný 250 mililitrů
  • šalotka 4 kusy (nakrájené najemno)
  • creme fraîche 4 lžíce
  • (nakrájená najemno)
  • (dle chuti)
  • pepř (dle chuti)

🥘 Postup přípravy

Brambory ve slupce uvaříme v osolené vodě společně s trochou česneku, tymiánu a rozmarýnu. Ještě teplé oloupeme a necháme vychladnout. Pak je nakrájíme na malé kostky, dáme marinovat na 20 minut do octa a scedíme. Brambory smícháme se šalotkou, créme fraiche, pažitkou a ochutíme.

podáváme s kousky uzeného pstruha.

☕️ Poznámka

https://www.igurmet.cz/recepty/maso/ryby-plody-more/uzeny-pstruh-s-jemnym-bramborovym-salatem-5390/




Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *