Grilovaný halibut s bylinkovým máslem

, , ,

🕒 Doba přípravy: 15 min.

🧑‍🍳 Náročnost: střední
🍽️ Množství: 4 porce

🍓 Ingredience

  • 800 gramů (filet)
  • máslo 3 lžíce
  • 1/2 kusu
  • hladkolistá 1 hrst (nasekaná)
  • šalvěj 1 snítka
  • olivový (na zakápnutí)
  • pepř bílý
  • citron (k podávání)
  • (k podávání)

🥘 Postup přípravy

Rybu osolte a opepřete, zakápněte olivovým olejem a zprudka zapečte pod grilem, mělo by stačit asi 10 minut. Mezitím v rendlíku rozehřejte máslo a nechte ho asi 2 minuty opékat. Vsypte nasekané a zakápněte citronovou šťávou. Stáhněte z plotny. Hotovou rybu přelijte ochuceným máslem a podávejte s dobrým pečivem.

☕️ Poznámka

Když máte dobrou čerstvou rybu, není třeba vymýšlet žádná kouzla. Ochucené máslo je skvělý způsob, díky kterému zvýrazníte jemné maso vybranými bylinami.

https://www.igurmet.cz/recepty/maso/ryby-plody-more/grilovany-halibut-s-bylinkovym-maslem-8064/




Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *