Krémová patizonová polévka

, , ,

🕒 Doba přípravy: 30 min.

🍽️ Množství: 3 porce

🍪 Popis

V sezóně a zeleniny, je toho tolik, že člověk už neví co dříve zpracovat a hlavně jakým způsobem. Proto přináším recept na patizónovou polévku, protože my aktuálně již nevíme, co s ním! 🙂

🍓 Ingredience

🥘 Postup přípravy

1
Cibulku si nakrájíme na drobno a necháme na ghí zesklovatět.

2
Přidáme na kolečka nakrájenou mrkev, na jemno nakrájený a chvíli restujeme, než to začně krásně vonět a měnit trošku barvu.

3
Poté přihodíme nakrájený brambor, koření a zalijeme vodou tak, aby bylo vše ponořeno.

4
Vaříme do změknutí zeleniny.

5
Rozmixujeme, dochutíme solí a rozmícháme lžíci (nebo dle chuti i 2) zakysané smetany

☕️ Poznámka

Můžete zkusit pro lepší chuť přidat i kousek celeru a česneku




Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *