🕒 Doba přípravy: 25 min.
🧑🍳 Náročnost: snadné
🍽️ Množství: 1 plech
🍪 Popis
Jednoduchý moučník z černého bezu? Ten nepečený! Tenhle recept zvládnete rychle. Je jednoduchý a svěží dezert přitom miluje celá rodina.
🍓 Ingredience
Na řezy
- 220 g kakaových máslových sušenek
- 150 g másla
- 50 g cukru moučka
- 500 g sýru cream cheese
- 400 ml smetany ke šlehání
- 1 limetka
- 8 lžic bezového sirupu
- 1 želatinový ztužovač
Na ozdobu
🥘 Postup přípravy
Krok 1: Sušenky rozmixujte, zalijte rozpuštěným máslem, promíchejte a směs natlačte na dno plechu pokryté pečicím papírem.
Krok 2: Metličkou smíchejte cream cheese a cukr, pak přilijte smetanu a doplňte sirup a limetkovou šťávu i kůru. Želatinový ztužovač připravte dle návodu, přidejte do krémového základu, promíchejte a krémem pokryjte sušenkovou vrstvu. Dejte na hodinu vychladit do lednice.
Krok 3: Hotový cheesecake krájejte na řezy a každý ozdobte tenkým plátkem limetky a bezovými květy.








Napsat komentář