Papardelle s citronovým vepřovým masem

, , , , ,

🕒 Doba přípravy: 30 min.

🧑‍🍳 Náročnost: střední
🍽️ Množství: 4 porce

🍓 Ingredience

🥘 Postup přípravy

Šalotky nasekejte nadrobno, česnek na plátky. V hrnci rozpalte máslo s olejem a orestujte je. Přidejte maso a zprudka ho opečte. Osolte, opepřete, přidejte kůru a šťávu z citronů a část petrželky. Je-li třeba, podlijte vodou a duste, dokud maso nezměkne. Těstoviny uvařte ve vroucí osolené vodě, aby byly na skus, a vmíchejte je do hrnce. Ihned podávejte posypané zbylou petrželkou a hoblinami parmazánu

☕️ Poznámka

https://www.igurmet.cz/recepty/maso/veprove-maso/papardelle-s-citronovym-veprovym-masem-8208/




Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *