Salát z chobotnice s černými olivami

, , , , ,

🍓 Ingredience

🥘 Postup přípravy

Zchobotnice odřízneme hlavu, chobotnici otočíme břichem nahoru a tlakem prstů zní vymáčkneme střívko.

Chobotnici vložíme do hrnce svodou, osolíme a vaříme, dokud není chobotnice měkká. Uvařenou chobotnici vyjmeme zhrnce a ještě horkou ji nakrájíme na menší kousky. Nasypeme je do mísy, přidáme trochu vývaru zchobotnice, , nakrájené olivy a čerstvě drcený pepř. podle potřeby dochutíme mořskou solí a balzamikovým octem, důkladně promícháme a posypeme petrželkou.

☕️ Poznámka

https://www.igurmet.cz/recepty/maso/ryby-plody-more/morske/salat-z-chobotnice-s-cernymi-olivami-2209/




Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *