🕒 Doba přípravy: 30 min.
🍽️ Množství: 3 porce
🍪 Popis
V sezóně ovoce a zeleniny, je toho tolik, že člověk už neví co dříve zpracovat a hlavně jakým způsobem. Proto přináším recept na patizónovou polévku, protože my aktuálně již nevíme, co s ním! 🙂
🍓 Ingredience
🥘 Postup přípravy
1
Cibulku si nakrájíme na drobno a necháme na ghí zesklovatět.
2
Přidáme na kolečka nakrájenou mrkev, na jemno nakrájený patizon a chvíli restujeme, než to začně krásně vonět a měnit trošku barvu.
3
Poté přihodíme nakrájený brambor, koření a zalijeme vodou tak, aby bylo vše ponořeno.
4
Vaříme do změknutí zeleniny.
5
Rozmixujeme, dochutíme solí a rozmícháme lžíci (nebo dle chuti i 2) zakysané smetany
☕️ Poznámka
Můžete zkusit pro lepší chuť přidat i kousek celeru a česneku








Napsat komentář