🧑🍳 Náročnost: snadné
🍽️ Množství: 4 porce
🍪 Popis
🍓 Ingredience
- olivový olej – 3 PL
- středně velká cibule – 1 ks
- česnek – 3 stroužky
- zelená paprika – 1 ks
- naťová cibulka – 3 ks
- spařená a oloupaná rajčata – 4 ks
- mořské plody – 200 g
- bobkový list – 1 ks
- bílé víno – 100 ml
- zeleninový vývar (i z kostky) – 700 ml
- těstoviny – 100 g
- sůl, pepř – dle chuti
- bazalka – dle chuti
- petrželka – dle chuti
🥘 Postup přípravy
V hrnci zpěňte na oleji nakrájenou cibuli a nakrájené stroužky česneku. Přidejte drobně nakrájenou zelenou papriku, nakrájené naťové cibulky, drobně nakrájená rajčata, krátce poduste, vložte 200 g mořského ovoce, bobkový list, zalijte bílým vínem a zeleninovým vývarem, osolte, opepřete a povařte asi 5 minut. Přidejte zvlášť uvařené a propláchnuté těstoviny a krátce prohřejte. Doplňte bazalkou a nasekanou petrželkou.








Napsat komentář