Medová žebírka

, ,

🍽️ Množství: neuvedeno

🍪 Popis

Už jste zkusili žebra pečená na medu? Pokud máte rádi jídla lehce nasladko, určitě je pro vás tato kombinace ta pravá. 😉 Podávejte je posypaná petrželkou, s grilovanou kukuřicí na másle a s chlebem.

🍓 Ingredience

🥘 Postup přípravy

1
promíchejte v míse a přidejte hořčici, kečup a med.

2
Žebírka potřete a vložte na 2–4 hodiny marinovat do lednice.

3
Troubu zapněte na 140 °C. Žebírka vložte do pekáče, lehce podlijte vodou a přiklopte.

4
Pečte 2–3 hodiny, dokud nebudou krásně měkká. Posledních deset minut pečte žebra pod grilem, aby se vytvořila zkaramelizovaná kůrka.

☕️ Poznámka

🍏 Výživa




Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *